Mystic Hills

Cairn Terriërs

1 NOVEMBER 2019,NIEUWE FOTO'S.AfSLUITING PUPPYDAGBOEK !! DE PUPPY'S VAN NIKKY EN BOETIE ZIJN GEBOREN, ZIE PUPPY'S NIKKY NESTJE 2019. ALLE PUPPY'S ZIJN BESPROKEN!!!!!
×

Waarschuwing

De e-mailfunctie is uitgeschakeld door een administrator.

Wij zijn Hans en Anita de Bresser, wij wonen samen met onze zoon Roy en onze 9 cairn terriërs in het uiterste zuiden van Limburg, in het dorp Berg en Terblijt.

Het cairn-virus begon in 1990 toen we onze Cairn terriër Patty kregen, voor onze dochter Angelique. 

Toen we onze Patty in 2001 hebben moeten laten inslapen, heeft het nog 3 jaar geduurd voor er weer een nieuw cairntje in huis kwam, Layka. In 2007 kwam onze Misty er  nog bij, uit Born van de kennel Breezy Kingussie, van Christel en Eric Seegers. Anderhalf jaar later mochten we ons verheugen op de komst van Bonny , uit de kennel Happy Fellow Home van de familie Houkema uit Friesland. Begin 2009 hebben we de goedkeuring van de Raad van Beheer gekregen over de kennelaanvraag en de kennelnaam. Eind 2009 was het dan zover, op tweede kerstdag werden de eerste Mystic Hills puppy’s geboren, dit was het eerste nestje van onze Bonny en daar uit hebben we twee cairntjes aangehouden Shelby en Emily. 

In april 2012 werden de eerste puppy’s van onze Emily geboren, en daar uit hebben we een cairntje aangehouden Nouky, de derde generatie. 

MYSTIC HIILS HEAVENLY STAR NOUKY

 

In Maart 2014 werd het tweede Nestje van onze Emily geboren en hebben we besloten om nog een Dochter van Emily te behouden en dat is onze Nikky.

Maart 2017 was het zover onze Nikky kreeg haar eerste nestje, we hebben een dochter van haar aangehouden.

Nu loopt er in huize Mystic Hills de vierde generatie rond, haar naam is Lilly.

MYSTIC HILLS DANCING QUEEN LILLY

 

 In Februari 2019 op Hans zijn verjaardag is het laatste nestje van onze Nouky geboren,

we hebben besloten om ook van haar een dochter te houden haar naam is Mexxy.

MYSTIC HILLS WINGS  OF LOVE ( MEXXY)

 

 Op 27 Augustus 2019  is het derde nestje van onze Nikky geboren, 

een dochter van haar is gaan wonen bij onze dochter Angelique en haar gezin.

Ze heet Mystic Hills Miss Dior, haar roepnaam is Milly.

 

 

 

 

Onze puppies worden goed in huis gesocialiseerd en groeien op te midden van onze andere Cairns en onze kleinkinderen Liam, Quinn en Fenne.

Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Cairn Terriër Club.

 

Ook doen wij opletten bij het fokken van Cairn Terriers in de eerste plaats op gezondheid, rastypisch karakter en als geschikte huishond, wij gebruiken reuen die door ons zorgvuldig word uitgekozen! Wij vinden dit van groot belang. Indien een door ons gefokte hond ondanks alle voorzorgen onverhoopt toch een aangeboren, al dan niet erfelijk, gezondheidsprobleem zou hebben, dan zullen we de eigenaar zo goed als mogelijk bijstaan.